Ruimen, reiningen en legen van septische putten en beerputten

Velen zien het als een groot en vervelend karwij: het ledigen van de beerput of septische put. Toch is het van cruciaal belang dat dit soort putten in het afvoerstelsel goed en vakkundig worden geleegd, laat het over aan een professionele ruimingsdienst. De Vleminck haalt zijn neus niet op voor dit soort van ruimingswerken en kan tegen een scherpe prijs uw beerput ruimen of septische put snel legen. Wij legen uw put aan uiterest scherpe prijzen!

De Vleminck heeft jarenlange ervaring met het ledigen en ruimen van beerputten en septische putten. Met onze moderne tankwagen zijn we in staat om uw put snel – en tot de laatste druppel – te legen.

Bij ons bent u trouwens niet alleen voor septische putten aan het juiste adres. Onze ruimingsdienst kan u ook contacteren voor het  het legen en kuisen van vijvers, regenputten en waterreservoirs.

Put laten legen of reiningen? Bel ons 24/24 op 0497/525.025 » Dringend put laten legen of reiningen?Contacteer ons, 24/7

Legen van beerputten en septische putten

Voorkom ellende: ledig uw septische put of beerput op tijd

Het laten legen en reinigen van een beerput is een klus die op tijd moet worden uitgevoerd door een professionele ruimingsdienst. Omdat een beerput een afgesloten put is, zonder aansluiting op het rioleringstelstel, dient deze put vooral als opslag. Hierdoor heeft de put een slecht afbraakrendement en dient deze dus geregeld te worden geleegd. Hoe vaak? Dat hangt af van het gebruik. Bij een gezin moet frequenter worden geleegd dan bij een koppel zonder kinderen.

Trekt uw wc niet goed meer door? Dan kan dit een indicatie zijn dat de beerput geleegd moet worden. En vindt u het niet erg om even met uw neus dicht te lopen? Kijk dan eens in de beerput zelf om te zien tot hoever het afval staat.

Bij een septische put moet veel minder vaak geleegd worden. Een septische put is namelijk anders ingericht, met twee compartimenten en een afvoer. Het afbraakrendement ligt bij een septische tank hoger.

Heeft u vragen over het legen, of direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

  • Legen en ruimen van septische putten en beerputten
  • Legen en kuisen van regenputten en waterreservoirs
  • Legen en kuisen van vijvers
    » Dringend put laten legen of reiningen?Contacteer ons, 24/7