Rioleringswerken

We zien het vaak genoeg: net een mooie nieuwe woning gekocht, maar toch een klein puntje van zorg. Er zijn wat vervelende geurtjes die u toch niet zo goed weg krijgt. Dan is de kans groot dat het probleem zit bij de rioleringswerken. De Vleminck kan hiervoor een professionele oplossing bieden en helpt u snel en vakkundig.

Verouderde rioleringswerken zijn vaak de grote boosdoener als het gaat om vervelende geurtjes in huis. Daarom is het zaak om bij geurhinder direct een expert in te schakelen die rioleringswerkzaamheden snel kan uitvoeren.

Rioolbreuk of aanleg van nieuwe riolering? Contacteer op 0497/525.025 » Wij zijn stielmannen met jarenlange ervaringContacteer ons, 24/7

Rioleringswerken en rioolwerken

De Vleminck is een specialist in roleringswerken en kan voor u:

  • Herstellen en renovatie van riolen en rioleringen
  • Plannen en aanleg van nieuwe rioleringen
  • Professioneel advies in rioleringswerken allerhande, zowel particulier als publieke sector

Bovendien komt De Vleminck niet alleen langs bij oudere huizen, maar ook als er nog geen huis staat en de riool herstelling noodzakelijk is. Bij nieuwbouwwoningen is het raadzaam om goed na te denken over uw riolering. Een goede riolering geeft niet alleen rust, maar is ook de beste manier om nare geurtjes of andere ongemakken te voorkomen. Een riool laten aanleggen? Contacteer ons vrijblijvend om advies, met onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe een riool te herstellen, vervangen of aan te leggen

Moet u nog bouwen en heeft u behoefte aan een expert op het gebied van riolering? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

» Herstelling of aanleg van riolering?Contacteer ons