Verstopping? Ontstoppingsdienst dag en nacht

Goed werkend sanitair en een soepel lopende afvoer, het is iets dat we als vanzelfsprekend ervaren. Toch komt een verstopping dagelijks bij honderden huishoudens voor.

Een toilet, riolering, afvoer, bad, wastafel op leiding zelf ontstoppen is een flinke klus. Het is vies en brengt bovendien heel wat ongemak met zich mee. En dan hebben we nog niet eens over de geurhinder gesproken. Gelukkig kunt u bij De Vleminck terecht voor al uw ontstoppingswerken.

Ontstoppingsdienst nodig? Bel ons 24/24 op 0497/525.025 » Wij zijn er voor alle ontstoppingswerk!Contacteer ons, 24/7

Ontstoppingsdienst keuken

Wij kunnen u helpen bij:

  • Ontstoppingen van WC of toilet
  • Ontstoppignen van gootsteen of pombak
  • Ontstoppen van afwasbak, keuken en vatwaasafvoer
  • Ontstoppen van douches, leidingen en aflopen van bad
  • Ontstoppen van regenputten en septische putten en waterreservoirs
  • Onstoppen van verstopte buizen en riolering

Met onze jarenlange expertise in ontstoppingswerken en het professionele materiaal waarmee wij werken, zijn we voor ieder huis in staat om snel een vakkundige oplossing in ontstoppingswerken aanbieden. Doe beroep op onze ontstoppingsdienst of het nu gaat om het renoveren van uw riool, of een hardnekkige verstopping van uw afvoer.

Bovendien bent u bij ons niet beperkt tot kantooruren, want onze ontstoppingsdienst staat dag en nacht voor u klaar. Mocht u dus onverwacht onze hulp nodig hebben buiten kantoortijden, dan kan u ons altijd contacteren. Bij acute nood staan wij altijd voor u klaar!

    » Verstopping? Dringend ontstopper nodig?Contacteer ons, 24/7