Geurdetectie, reukdetectie en opsporen van stank problemen en geurhinder

Een vervelende geur kan uw woonplezier al snel verpesten. Heeft u last van vieze geurtjes? Laat er dan wat aan doen. Bij De Vleminck hebben we alle middelen en apparatuur in huis om uw woning snel stankvrij te maken.

Stank zoals een rioleringsgeur, een urinegeur of misschien wel de typische zure ‘bloemkoolgeur’ kunnen door uw hele huis trekken. Dat leeft niet prettig en zorgt voor veel hinder. Helpen de normale huis-, tuin- en keukenmiddeltjes niet? Dan wordt het tijd voor een professionele aanpak.

Last van stank en vieze geurtjes? Contacteer ons 0497/525.025 » Met onze apparatuur detecteren we elk geurlekContacteer ons, 24/7

Geurdetectie, reukdetectie en stankdetectie

Geurhinder en stankproblemen in kaart gebracht

Bij De Vleminck kunnen onze geurexperts direct aan de slag en kijken waar de geurhinder of stank probleem ontstaat. Met een speciale geurdetectiemachine wordt niet-schadelijke rook geblazen in uw rioleringsstelsel. Hierdoor wordt de stank ‘zichtbaar gemaakt’.

Omdat rook alleen kan ontsnappen bij een lek of een andere opening, kunnen wij ook direct zien waar de stank naar buiten komt. De geurdetectiemachine kan precies de lekdetectie vaststellen en geeft dus weer waar de geurhinder wordt veroorzaakt.

Overigens hoeven onze experts niet altijd met de geurdetectiemachine aan de slag. Soms kan een grote verstopping bijvoorbeeld ook voor geurproblemen veroorzaken. Ook dan kunnen wij assisteren, door eerst de lekdetectie op te sporen en de verstopping te verhelpen via ontstopping. Blijft de geur aanhouden? Dan kijken we verder.

Zodra in kaart gebracht is waar het geurprobleem vandaan komt, wordt het tijd voor een oplossing. De Vleminck heeft jarenlange expertise op het gebied van geurhinder en stank problemen oplossen. Wij kunnen voor iedere situatie een passende oplossing aanbieden. Na controle en analyse stellen wij een schoonmaakplan voor, om uw huis in rap tempo weer stankvrij te krijgen.

    » Last van vieze geurtjes?Contacteer ons, geurdetectie door een expert