Eigen hersteldienst rioleringen en leidingen

Een goed functionerend riool is belangrijk. Het is zelfs zo belangrijk dat prettig wonen niet mogelijk is zonder een goed werkend riool. Een goede riolering voorkomt verstoppingen, nare geurtjes en is natuurlijk een garantie voor een goede werking van het sanitair in huis. Toch kan het gebeuren dat een riool beschadigd is. En als dit ineens gebeurt, is het wel fijn dat u kan rekenen op iemand die snel ter plekke is om het riool te herstellen.

De Vleminck is als geen ander in staat om uw rioolproblemen op te lossen. Onze eigen hersteldienst staat altijd voor u klaar en is snel ter plaatse. Met professionele apparatuur en experts met jarenlange ervaring, kunnen wij rioleringen snel herstellen.

De hersteldienst van De Vleminck staat 24 uur per dag voor u klaar, en dat 7 dagen per week. U kunt ons dus altijd bereiken voor een riool- of verstoppingsprobleem.

Eigen hersteldienst bij rioolbreuk of rioolwerken

Rioolbreuk? Wij zorgen voor een goed rioolherstel

Het herstellen of vervangen van de riolering is iets waar we bij De Vleminck dagelijks mee bezig zijn. Dagelijks komen wij bij verschillende huishoudens over de vloer om het riool te repareren. Moeten onze experts ook bij u langskomen? Laat dan een berichtje achter en klik op de rode knop hieronder voor een afspraak.

Dringend probleem? Contaceer onze hersteldienst. Wij staat 24 uur per dag voor u klaar op nummer 0497/525.025.

» Contacteer ons