Camera inspectie van buizen en leidingen

Soms kan het voorkomen dat rioolproblemen niet verholpen zijn met een simpele ontstopping of reiniging. Blijven vervelende geurtjes hangen, of is er iets anders niet in orde? Dan is er waarschijnlijk meer aan de hand en loont het de moeite om de rioolbuizen goed te inspecteren. Met een camera-inspectie kunnen we het probleem snel in kaart brengen.

Rioolbuizen zijn in huis niet zo heel erg groot. Vaak zijn het buizen met een kleinere diameter. Dankzij een up-to-date camerasysteem kan De Vleminck in hele kleine buizen op zoek gaan naar specifieke problemen.

Last van verstopte buizen of afvoer? Contacteer ons op 0497/525.025 » Eerst kijken alvorens open te breken !Contacteer ons, 24/7

Camera inspectie bij rioolproblemen

Rioolproblemen in beeld brengen

Wij werken met kleurencamera’s waardoor we de leidingen inwendig kunnen inspecteren en eventuele gebreken direct in beeld kunnen brengen. Ook in delen waar de riolering slecht te bereiken is, zijn we in staat om problemen op te sporen.

In een riool kan een scheur ontstaan, waardoor vieze geurtjes kunnen ontsnappen. Maar er zijn nog tal van andere problemen die voor overlast kunnen zorgen. Denk aan verzakkingen of een wortel van een boom die ingroeit. Ook vervuiling, zand-inspoeling en aantastingen hebben een negatief effect op de rioolbuis.

Rioolproblemen oplossen

Het lokaliseren van het probleem is natuurlijk het halve werk. En ook voor de oplossing van het probleem, kunnen wij u van dienst zijn. Na de inspectie kunnen wij aangeven wat het probleem is en hoeveel een reparatie of renovatie van uw riool kost.

Direct inspectie nodig? Klik dan op onderstaande rode button en plan een afspraak in.

    » Camera inspectie van uw buizen of riolering nodig?Contacteer ons, 24/7